Specialistcentrum för Endodonti

Specialistcentrum för Endodonti är en specialistklinik med inriktning på endodonti och apikalkirurgi. Syftet är att ge patienter med endodontiska sjukdomar tillgång till högspecialiserad vård.

Som patient hos oss får du specialiserad behandling inom endodonti för att du ska få behålla dina naturliga tänder.

För att kunna erbjuda dina patienter bästa möjliga vård har vi en behandlingsfilosofi som bygger på kunskap, noggrannhet och ett gott patientbemötande.

Vi finns i centrala Norrköping i en nyrenoverad klinik.

Hjärtligt välkommen!!

Våra medarbetare

luis
Luis Chávez de Paz
Leg. tandläkare specialist i endodonti / Odontologie doktor (PhD) / Verksamhetschef

Luis är specialist inom Endodonti med grundexamen leg. tandläkare år 1998 och specialistexamen från Karolinska Institutet 2016. Luis har genomgått en del av sin specialistutbildning på University of Connecticut. Luis har en bred klinisk erfarenhet inom klinisk endodonti och deltar kontinuerligt i internationella kongresser inom endodonti.

Luis har också en djup forskningsbakgrund inom endodontisk mikrobiologi med fokus på biofilmer, bakteriers fysiologi och deras specifika stressreaktioner och hur dessa påverkar rotbehandlingar. Han var ämnesföreträdare i endodonti på Karolinska Institutet och håller kontinuerligt med föreläsningar för allmäntandläkare och blivande specialister inom endodonti.

På vår blogg kan du läsa mer om några föreläsningar och Luis publikationer.

Välkommen med din remiss till Luis!

Maria y Luis Odontologos_-34
Maria degli Uberti
Endodontiassistent / Klinikansvarig

Maria är utbildad specialisttandsköterska med många års erfarenhet. Maria har lång erfarenhet inom endodonti och privat tandvård. Maria kommer att tillsammans med specialisten ta hand om dig under din endodontiska behandling, från det första mötet till att du blir klart med behandlingen. Maria kommer att med sin erfarenhet att få dig som patient att känna dig trygg, då hon är varm, lugn och säker på det hon utför. Maria har genomgått sin tandsköterskautbildning i Ferrara, Italien och hon pratar flyttande italienska, svenska och spanska.

Maria älskar att resa, promenera med sina hundar och att träna styrketräning på en proffs nivå. Maria sprider glädje och gemenskap.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!