Specialistcentrum för Endodonti

Specialistcentrum för Endodonti är en specialistklinik med inriktning på endodonti och apikalkirurgi. Syftet är att ge patienter med endodontiska sjukdomar tillgång till högspecialiserad vård.

Som patient hos oss får du specialiserad behandling inom endodonti för att du ska få behålla dina naturliga tänder.

För att kunna erbjuda dina patienter bästa möjliga vård har vi en behandlingsfilosofi som bygger på kunskap, noggrannhet och ett gott patientbemötande.

Vi finns i centrala Norrköping i en nyrenoverad klinik.

Hjärtligt välkommen!!

Våra medarbetare

luis-endodonti
Luis Chávez de Paz
Leg. tandläkare specialist i endodonti / Odontologie doktor (PhD) / Verksamhetschef

Luis är specialist inom Endodonti med grundexamen leg. tandläkare år 1998 och specialistexamen från Karolinska Institutet 2016. Luis har genomgått en del av sin specialistutbildning på University of Connecticut. Luis har en bred klinisk erfarenhet inom klinisk endodonti och deltar kontinuerligt i internationella kongresser inom endodonti.

Luis har också en djup forskningsbakgrund inom endodontisk mikrobiologi med fokus på biofilmer, bakteriers fysiologi och deras specifika stressreaktioner och hur dessa påverkar rotbehandlingar. Han var ämnesföreträdare i endodonti på Karolinska Institutet och håller kontinuerligt med föreläsningar för allmäntandläkare och blivande specialister inom endodonti.

På vår blogg kan du läsa mer om några föreläsningar och Luis publikationer.

Välkommen med din remiss till Luis!

merisa
Merisa Dzinic
Tandsköterska / Klinik ansvarig

Merisa utbildade sig till tandsköterska i Linköping och tog examen 2022. Hon har sen dess jobbat både privat och inom Folktandvården i Östergötland. Hon har erfarenhet inom allmäntandvård och kirurgi. Fokus för henne är att patienter alltid ska känna sig trygga. Merisa pratar förutom svenska, bosniska, slovenska och engelska.

caroline
Caroline Sivertsson
Administratör / receptionist

Examinerad Arbetsterapeut 2017 från Linköpings universitet. Arbetat inom administration och service till största delen yrkesverksamma liv. Caroline är certifierad Yogalärare och har Yogan som ett stort intresse. Caroline gillar också att vara ute i naturen på skogspromenader.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!